"Правий сектор" не має права на червоно-чорне знамено

Може вони і сектор, і правий, і може навіть націоналісти, але точно не українські.

Під час передвиборної кампанії з виборів президента керівник "Правого сектору" Дмитро Ярош заявив, що "ПС" не поділяє позиції ВО "Свобода" щодо української мови, оскільки в "Правому секторі" "много русскоязьічньіх членов".

Таким чином, партія, що позиціонує себе як українську націоналістичну силу, ігнорує найголовнішу вимогу українських націоналістів – належне ставлення до української мови.

Червоно-чорне знамено націоналістичної боротьби не мають права піднімати усіляти манкурти і безбатченки, для яких не має значення, чи людина говорить мовою одвічного ворога українців, чи береже матірню мову, мову своєї землі.

Якщо для "ПС" і Дмитра Яроша особисто масовість його партії важливіша за принципові вимоги до членів, постає питання: що ж це за така політсила? На яких засадах об'єднані ці люди? На засадах пияцтва і хуліганства? Сама партійна дисципліна мала б вимагати з членів "націоналістичної" партії відстоювати саме українськість членів партії, а не космополітизм і яничарство. Русскоязьічні українські націоналісти – такий самий нонсенс, як представники "Грінпісу" в шубах з натурального хутра.

Немає коментарів :

Дописати коментар