"Свобода" позиватиметься до газетки "Експрес"

Боротьба олігархату проти ВО "Свобода" не вщухає, як не припиняються і спроби "Свободи" відстояти своє реноме.


Власникам ЗМІ мало того, що "Свобода", вочевидячки, до парламенту як партія не потрапляє. Вони хочуть взагалі прибрати її з політичного поля, хочуть, щоб Україна втратила будь-яку надію на сильну націоналістичну партію, яка боротиметься за Україну і українську мову, а не лише за гроші.

Газета "Експрес" продовжує публікувати брехню проти Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Ба більше, тепер "відділ розслідувань" цього видання наводить мости з кримінальним світом – усе тільки для того, аби дискредитувати націоналістичне об'єднання. Так, 13 листопада 2014 року в №120 (7850) газети "Експрес" (13.11 – 20.11.2014) вийшов черговий наклепницький матеріял під назвою "Вова Морда (Володимир Дідух) заговорив: "Я дав партії Тягнибока 48 мільйонів доларів. Готівкою". У зв'язку з цим Юридичне управління ВО "Свобода" готує черговий судовий позов до цього видання про захист чести, гідности і ділової репутації та спростування недостовірної інформації, поширеної про лідера об'єднання Олега Тягнибока та голови Економічної ради "Свободи" Ігоря Кривецького. Прес-служба "Свободи" заявляє: оприлюднена в цьому "інтерв'ю" інформація є брехнею та маячнею. Це чергова порція бруду, яку газета під соусом "розслідування" виливає на наше об'єднання впродовж останніх двох років, заявляє прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на офіційному сайті партії.

Газетярська "Санта барбара", влаштована "Експресом" проти "Свободи", – збочена фантазія головного редактора видання Ігоря Починка, який кампанією оббріхування нашої політсили, вочевидь, переслідує два інтереси: власне, помста "Свободі", яка перешкоджає цьому "цигарковому баронові" реалізовувати в газетних кіосках Львова тютюнові вироби, та брудне і, вочевидь, дуже матеріяльно вмотивоване політичне замовлення опонентів "Свободи".

Судячи з останнього пасквілю, стає зрозуміло: завдання цієї жовтої газети – вилити якнайбільше помиїв, бо згідно з попередніми "розслідуваннями", нас буцімто фінансує Фірташ, а вже в останньому матеріялі ініціятиву щодо фінансування "Свободи" начебто перехоплює Володимир Дідух – відомий, за словами "Експреса", в кримінальних колах авторитет на прізвисько "Вова Морда". За такою логікою, "Свободі" завтра припишуть отримання фінансів, можливо, і від усього кримінального світу України, а то й міжнародних терористичних угруповань на кшталт "Аль Каїди"?.. А може, це сам "Експрес" є виплодком того самого кримінального світу і рупором та зливним бачком усіх тих, хто платить великі гроші? Є ж стара істина, що злодій перший кричить: "Тримай злодія!"…

ВО "Свобода" має щосили протистояти усім кампаніям проти партії, аби з новими силами тріумфально пройти до нового парламенту, вибори до якого відбудуться значно швидше, ніж хочеться сьогоднішнім "переможцям".

Немає коментарів :

Дописати коментар