Україна виграє війну, коли відмовиться від руского язьіка

Страшні часи. Країна, яку довго називали братньою і стратегічним партнером, країна, де у багатьох наших співвітчизників є родичі, напала на Україну і намагається відшматувати ще клапоть нашої землі.

“Експерти” стверджують, що жодних приводів для агресії не треба було, що напад все одно стався б. Я так не думаю. Якби в Україні не було “п’ятої колони” – Кремль не зважився б на агресію. А “п’ята колона” – це всі російськомовні громадяни України. Тож пам’ятайте: кожен із вас, тих, хто нехтує державною мовою, кожен із вас, тих, хто вимагає офіційного статусу для російської мови, кожен із вас, тих, хто репетує про утиски і націоналізм – винен у всьому, що зараз відбувається в Криму і на Донбасі.

Кожен із вас, російськомовних, винен у відсутності прогресу нашої – разом із вами! – держави. Бо ви тягнули весь цей час країну у болото “російського світу”. Весь час, який ми могли використати, як Литва, Латвія та Естонія, для модернізації і поступу, ми завдяки вам, російськомовним, протринькали.

І не треба казати про “російськомовних патріотів України”, які зараз гинуть на фронті. Їм не довелося б гинути, якби ви, російськомовні, не накликали нам своїх одноплемінців для захисту вас, російськомовних.

І кожен з вас ще вигребе від своєї карми. Хтось тут, а хтось в Магадані, куди ви тікатимете, якщо не збагнете: Україна виграє цю війну. Ціною великих жертв, але виграє. На жаль, тільки тоді, коли відмовиться від “язика” окупанта. Це буде ще нескоро, тож війна триватиме довго. Але переможе Україна.

anc.in.ua

Немає коментарів :

Дописати коментар