До зустрічі в Ужгороді на 4-му #uzhtwevent!

30 квітня 2011 року в Ужгороді відбудеться 4-та зустріч користувачів сервісу мікроблогів Twitter під назвою #uzhtwevent. Крім традиційної вечірки буде проведено також баркемп.



Після баркемпу організатори планують провести екскурсію Ужгородом, аби учасники зустрічі мали змогу познайомитись з усіма принадами історичної частини старовинного міста.

Після екскурсії розпочнеться традиційна вечірка для твітерян, де будуть конкурси, неформальне спілкуванням, фото сесії. Організатори обіцяють багато сюрпризів J.

Деталі та корисні поради для тих, хто хоче взяти участь в #uzhtwevent - на офіційному сайті зустрічі, а також в Twitter’і @uzhtwevent. На сайті вже надано інформація про те, як доїхати до Ужгорода (щоправда, чомусь лише з Києва та Львова).

Що ж, їхати на #uzhtwevent чи не їхати – кожен для себе вирішить самостійно. А для тих, хто ще не визначився – розглянемо позитивні моменти участі у цьому івенті.

Отже:

1. Нові знайомства з цікавими людьми, можливість у реальному житті поспілкуватись зі своїми віртуальними друзями (розвіртуалізація).

2. Отримання нової інформації, знань, досвіду з використання Twitter для різноманітних потреб – журналістики, політики, бізнесу, тощо.

3. Знайомство з прекрасним старовинним містом – Ужгородом. Я, наприклад, вже більше 10 років щорічно буваю в місті над Ужем, і жодного разу не жалкував про приїзд туди.

4. Участь у подібному заході – це гарний і корисний відпочинок та купа нових вражень, емоцій і натхнення.

5. Крім усього, кожен бажаючий може долучитися до справи організації івенту, чим запише своє ім’я до анналів історії українського Інтернету.

Тим, кому достатньо цих (як на мене – вагомих) причин відвідати івент, бажаю якнайскоріше врегулювати організаційні питання – і до зустрічі в Ужгороді на 4-му #uzhtwevent!

5 коментарів :