Тимошенко вже і не приховує, що...

Можемо згадати, до чого привело перебування ЮВТ на посаді прем'єр-міністра:

- м'ясна криза - хлібна криза - бензинова криза, коли на заправки стояли кілометрові черги...

У Венесуелі, дорвався до влади махровий популіст Мадуро. В результаті його популізму… тобто, «служіння людям», ця найбагатша на нафту країна: - опинилася без палива на заправках; - в магазинах зникли ВСІ товари; - зарплата складає 1,8 долара США; - інфляція за підсумками року очікується на рівні 1 000 000 %, - а один долар США коштує 3 000 000 боліварів…

А тепер, можемо згадати, до чого привело перебування ЮВТ на посаді прем'єр-міністра: - м'ясна криза - хлібна криза - бензинова криза, коли на заправки стояли кілометрові черги - істерика з "пташиним грипом". Пам"ятаєте, як половина країни, повівшись на істерику Тимошенко, нап'яла на себе марлеві пов'язки? Пам'ятаєте, як народ порозмітав УСІ ліки в аптеках? Ця істерика з "пташиним грипом" була організована Юлькою не просто так, а з цілком конкретною метою - тільки на закупках "Таміфлю", Тимошенко "наварила" собі на кишеню близько 19 мільйонів доларів. І це визнав суд штату Орегон в США. Посилання.

- газова Угода кабала, яку підписала Жулька і Путін. В результаті тої Угоди, Україна зобов'язувалася купляти у Московії 50 мільярдів кубів газу, в той час як потреба країни у імпортному газі, була на рівні 30 мільярдів. Куди дівати решту? А це Юльку не цікавило. За таких умов, навіщо Україні було розвивати видобуток ВЛАСНОГО газу, коли кацапський нікуди було подіти? Отже, завдяки газовій угоді Юльки, Україна переплатила кацапам близько 30 мільярдів доларів - це висновок Стокгольмського арбітражного суду! Посилання.

А також, наслідком Жулькиних "газових Угод", стало повільне вбивство власного видобутку газу.

- наймасштабніше знищення українського війська, найбільший розпродаж армійського майна відбувся саме під час владарювання Жулки: У 2008 році Юлія Тимошенко, займаючи посаду прем’єр-міністра, затвердила список майна Збройних сил України, що підлягає відчуженню та розпродажу. Перелік найменувань розпроданого озброєння і боєприпасів зайняв 27 сторінок дрібним шрифтом. Посилання.

«Хто ж це, хто ж той негідник, який знищував нашу армію і готував нас до практично беззастережної капітуляції?.. Хто ж та людина, яка розчерком свого пера вирішила продати десятки літаків Міг-29? Хто ж вона, яка дозволила продаж тисяч ракет 9М36 до ПЗРК Стріла-3 за ціною 18 тисяч гривень за штуку, десятків тисяч 122 мм снарядів до Д-30 і сотні тисяч 152 мм снарядів до 2С3?»

- Юлька зірвала у 2009 році подписання угоди з НАТО


Джерело

Немає коментарів :

Дописати коментар