Президент закликає Раду розпочати тотальну війну, втратити підтримку союзників і знищити Україну?

Президент звернувся до Верховної Ради з пропозицією про запровадження воєнного стану в Україні.


Рада національної безпеки і оборони України під головуванням Президента Петра Порошенка схвалила рішення запропонувати Президенту України запровадити воєнний стан строком на 60 діб. РНБО визначила за необхідне ввести в Україні особливий правовий режим для створення умов з відсічі збройної агресії та забезпечення національної безпеки, усунення загроз для незалежності та територіальної цілісності України.

Порошенко та мережа порохоботів мінстеця 4 роки переконували, що запровадження воєнного стану рівноцінно оголошенню війни Московії з усіма витікаючими з цього наслідками: відкритою тотальною війною з ядерною державою з найбільшою у світі армією та величезними ресурсами, чого у нас нема, що потягне мільйонні жертви та неминучу поразку. Союзники від нас відвернуться і припинять підтримку.

Що ж тепер виходить, Порошенко має намір оголосити цій державі війну і втратити підтримку західних партнерів?

----

23 липня 2014 року. Президент України Петро Порошенко виступає проти введення воєнного стану в країні. Про це він заявив під час зустрічі з представниками депутатських фракцій і груп, йдеться в повідомленні прес-служби Президента України.

“Закликаючи владу до прийняття рішення про введення воєнного стану, народні депутати повинні усвідомлювати наслідки для країни такого рішення. Сьогодні навіть одне необережне слово здатне потягнути за собою великі наслідки”, – заявив Порошенко.

За його словами, Україна сьогодні вже перебуває в стані бойових дій і повинна обороняти свою територію, для чого необхідна боєздатна армія і відповідне забезпечення, що неможливо під час воєнного стану.

“У воєнному стані заборонені постачання зброї, продукції подвійного призначення, а нам потрібно виграти війну”, – підкреслив Президент.

Порошенко також зазначив, що під час воєнного стану стає неможливою підтримка держави міжнародними фінансовими інститутами.

“Країнам в стані війни МВФ не надає грошей. Про це ніхто не думає, коли ставить сьогодні питання про воєнний стан”, – сказав глава держави.

Порошенко також звернув увагу на те, що під час військових дій захищена законом не тільки сторона, яка зазнала агресії, але й країна-агресор.

“Воєнний стан – це ситуація, коли є протилежна сторона. І та сторона, з якою ми воюємо, має відповідні права. Її можуть підтримувати, в тому числі й інші держави, вона захищена міжнародним правом”, – підкреслив Президент.

Радій, хлопчику, я організував для твого татка війну!

Немає коментарів :

Дописати коментар