Сайт на безкоштовному хостингу: за і проти

Прочитав статтю про розміщення сайту на безкоштовному хостингу. Там розглядається з усіх боків, варто чи не варто користуватися безплатними пропозицями хостерів.

Короткі висновки такі:

Скористатися «дармовим» місцем на хостингу можна для того, щоб випробувати якусь технологію (якщо вдасться), потренуватися працювати з сайтами. Але тільки якщо не впевнені, що будете це робити надалі, і не хочете платити за хостинг, не знаючи, чи щось з цього вийде.

Бо якщо маєте певність у своєму продукті чи послузі – не варто з перших же кроків заганяти себе в пастку нібито «безкоштовності», яка насправді обертається значними втратами.

Весь час, що ви витратите, можна було вже розвивати свій сайт на реальному хостингу з хорошими характеристиками й власним доменним іменем. За цей час пошуковики вже можуть проіндексувати контент і почати видавати його в результатах пошуку, тобто – приводити на ваш сайт потенційних клієнтів.

І на вашому сайті їх не зустрічатиме стороння реклама, їм не доведеться чекати по сім-десять секунд завантаження сторінки. Вони побачать ваш контент, вашу пропозицію, ваш товар.

У підсумку безкоштовне виявляється надто дорогим.

Немає коментарів :

Дописати коментар